CAKANA NIKADA ISKRENIJE O PORODICI: Moramo da čuvamo naše korene i tradiciju

Novosti onlajn

20. 02. 2024. u 23:10

DRAGICA RADOSAVLjEVIĆ CAKANA ne krije da je ponosna na činjenicu da su njeni unuci nasledili talenat za pevanje od nje.

ЦАКАНА НИКАДА ИСКРЕНИЈЕ О ПОРОДИЦИ: Морамо да чувамо наше корене и традицију

Foto: ATA images

Ona priznaje da je jedna unuka posebno talentovana i ističe da će je podržati ukoliko jednog dana odluči da se bavi muzikom.

Foto: Novosti

Sa druge strane, pevačica kaže da je od detinjstva na unuke prenosila ljubav prema pevanju, pa su uz nju zavoleli tradicionalnu izvornu pesmu.

-Svi su talentovani, samo treba da vežbaju Dunja i Mirka da, Uroš i nije baš talentovan. Sviraju klavir, mi često pevamo zajedno te izvorne pesme, ali oni imaju neki svoj fazon u to se ne mešam. Dunja jako lepo peva i voli stare pesme, najviše mi se dopada što voli i oseća tu muziku. Moramo da čuvamo naše korene, baštinu i tradiciju. To se prenosi sa kolena na koleno, a ja sam srećna što imam kome da prenesem pa će oni nekome svom preneti – rekla je ona.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!