BORA ČORBA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI: Čuveni srpski roker gostovao u emisiji "Nacionalni dan"

V. N.

26. 10. 2023. u 14:13

DESILO se ono što se do juče mnogima činilo nemogućim - Bora Đorđević, front­men jednog od najvećih jugoslovenskih i srpskih rok bendova "Riblje čor­be" pojavio se na hrvat­skoj televiziji, tačnije na tamošnjem nacional­nom muzičkom kanalu CMC.

БОРА ЧОРБА НА ХРВАТСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ: Чувени српски рокер гостовао у емисији Национални дан

Foto Jutjub printskrin

Emisija "Nacio­nalni dan" emitovana je prekjuče, povodom Naci­onalnog dana albuma, a u njoj je bio i prilog sa četvoročasovnog koncer­ta koji su nekoliko da­na ranije u Beču zajedno održali "Riblja čorba", "Atomsko skloni­šte", "JU grupa", "Anagram" i Filip Žma­her.

- Vide­lo se da je rokenrol, zasada, na nama sta­rijima - kaže Bora Čorba u emisiji.

- Dakle, bila je tu "JU grupa" sa Ži­kom Jelićem koji ima 80 i kusur godina, Bruno Langer koji ima više od 70 go­dina, ja ko­ji, takođe, imam vi­še od 70. Ne znam gde su ti klinci da nasta­ve sa rokenrolom. Nadam se da će ih biti.

Bora Đorđević i Bruno Langer u Beču sa fanovima, Foto privatna arhiva

Podsetimo, mnogo je Hrvata koji priželjkuju da ponovo uživo na kon­certu vide i čuju "Riblju čorbu", ali taj dan neće skoro svanuti. Uprkos tome što je Bora Čor­ba odavno rekao da više nikada neće nastupati u "lijepoj njihovoj", sve vi­še ljudi iz Hrvatske hrli na "Čorbine" koncerte u Sloveniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)