Spektakularna serija „Ženskaroš“ osvojila svet do sada neviđenom sudbinom!

Novosti online

19. 07. 2023. u 10:00

PRIČA će vas prikovati za male ekrane! Serija „Ženskaroš“ bila je najgledanija prošle godine u Turskoj, sa rejtingom koji nije viđen godinama unazad. Naslov se nastavio snažno u 2023. i nastavlja da se rangira kao dramska serija broj jedan u zemlji svake nedelje.

Спектакуларна серија „Женскарош“ освојила свет до сада невиђеном судбином!

Foto: HappyTV

SERIJA „ŽENSKAROŠ“ ĆE VAS PARALISATI NEVEROVATNOM PRIČOM: Hemija na ekranu

Od premijere u septembru prošle godine, serija je licencirana za više od 35 teritorija širom sveta.

Emiteri u Švedskoj i Finskoj licencirali su prava za emitovanje serije u svojim regionima. Ovo je, prema svim merilima, zvanično postala prva turska drama koju je komercijalni emiter preuzeo u Švedskoj, a zatim i u Finskoj.

Foto: HappyTV

- Oduševljeni smo što smo ponovo na čelu dovođenja turske drame novoj publici. Dosadašnji izuzetan uspeh „Ženskaroša“ čini ga lakim izborom za emitere koji žele da testiraju nešto novo – kaže Melis Hamamdžoglu, direktorka za nabavku digitalnih medija i prodaju sadržaja, MENA, Indija, Pakistan i Zapadna Evropa.

Podsećamo, „Ženskaroš“ je porodična drama koja priča o dve sestre, Sejran i Suni, čiji se putevi ukrštaju sa zlatnim dečakom Feritom. Životi dve sestre se zauvek menjaju kada Ferit odluči da se uda za Sejran umesto za Sunu. Sejran će biti nova nevesta u porodici punoj izdaja, laži i tajni, dok će Suna početi da pravi planove za osvetu, kako bi povratila svoju ukradenu budućnost. U seriji igraju Afra Saračoglu, Mert Ramazan Demiri, Četin Tekindor.

Najnovija dešavanja u vezi sa vašom omiljenom serijom koja će vas opčiniti možete pratiti na našoj Fejsbuk grupi Ženskaroš Happy tv serija i Instagram stranici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu