UZVIŠENE EMOCIJE PUBLIKE: Zdravko Čolić, posle dvogodišnjeg odlaganja, pevao u Berlinu

V. N.

29. 03. 2022. u 09:11

MEGASTAR Zdravko Čolić održao je za vikend rasprodat koncert u Berlinu, u muzičkoj dvorani "Verti", tačno dve godine posle prvobitno planiranog datuma, koji je u više navrata odlagao zbog pandemije korone.

УЗВИШЕНЕ ЕМОЦИЈЕ ПУБЛИКЕ: Здравко Чолић, после двогодишњег одлагања, певао у Берлину

Foto Pedro Becerra

Pevalo se i igralo u "Vertiju" više od dva i po sata, a pojedini Čolini obožavaoci došli su iz drugih nemačkih gradova, poput bračnog para Cujić, koji je samo zbog koncerta doputovao iz 700 kilometara udaljenog Forchajma.

- U Berlinu nisam dugo bio i raduje me što smo svirali, jer smo imali predivnu salu i svečarsko raspoloženje - rekao je Čola posle koncerta. - Moj pristup koncertu je isti i kod kuće i u dijaspori, ali su u dijaspori emocije jače i uzvišenije. Ljudi su se uželeli muzike, video sam neko oduševljenje i lepu energiju u publici.

Foto Fejsbuk

Čola, koji je za 8. mart obožavateljke obradovao novom pesmom "Sto dukata", nastavlja turneju 23. aprila koncertom u Koprivnici, a zatim i 30. aprila u Minhenu. Maj je rezervisan za američku turneju, u okviru koje nastupa u Atlanti (7. maj), Finiksu (8. maj), Los Anđelesu (14. maj), Vankuveru (15. maj), Torontu (21. maj), Čikagu (28. maj) i Njujorku (29. maj). U Opatiji će pevati 16. jula, u Novoj Gradiški 13. avgusta, a u Amsterdamu 22. oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!