VELIKI GUBITAK ZA GRUPU IL DIVO: Čuveni pevač (53) preminuo od posledica korone! (FOTO)

Novosti online

19. 12. 2021. u 21:06

ŠPANSKI pevač Karlos Marin, našoj publici poznat kao član grupe "Il Divo", preminuo je u bolnici od posledica korona virusa.

ВЕЛИКИ ГУБИТАК ЗА ГРУПУ ИЛ ДИВО: Чувени певач (53) преминуо од последица короне! (ФОТО)

Foto: EPA

Marinu je Kovid-19 dijagnostikovan 7. decembra, a već sutradan je hospitalizovan, te je nekoliko dana kasnije stavljen je u medicinski indukovanu komu u Kraljevskoj bolnici u Mančesteru, piše Blic Žena.

Ovaj 53-godišnji Španac je bio hospitalizovan na odeljenju intezivne nege, a intubiran je nakon što mu je kiseonik-

Smrt slavnog pevača je potvrdila i grupa "Il Divo" na Tviteru: "Slomljenog srca vas obaveštavamo da je naš prijatelj i partner Karlos Marin preminuo. Nedostajaće svojim prijateljima, porodici i fanova. Nikada neće postojati takav glas ili duh kakve je imao Karlos".

- Već 17 godina nas četvoro smo zajedno na ovom neverovatnom putovanju sa "Il Divom" i naš dragi prijatelj će nam nedostajati. Molimo se za njega i nadamo se da njegova prelepa duša počiva u miru - dodali su ostali članovi sastava - Dejvid, Sebastijen i Urs.

Marin je samo dva dana pre nego što je završio u bolnici, odnosno 6. decembra, održao svoj poslednji koncert sa "Il Divom" u Batu, a početkom meseca je sa entuzijazmom pričao o narednim nastupima.

Inače, pevač je bio deo ove hit grupe od samog osnivanja 2003. godine, a "Il Divo", koji se smatraju pionirom operskog popa, prodali su više od 30 miliona albuma širom sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja