PREOKRET U BANJALUCI! Oglasio se Mitrović: Draško Stanivuković mi je pretio, ne dam ostavku!

Novosti online

30. 12. 2020. u 20:26

VEDRAN Mitrović, direktor JP Akvana tvrdi da mu je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pretio danas da će, ukoliko ne podnese ostavku, snositi sankcije i on i radnici Akvane.

ПРЕОКРЕТ У БАЊАЛУЦИ! Огласио се Митровић: Драшко Станивуковић ми је претио, не дам оставку!

Foto: RTRS printskrin

- Da javnost zna kakvog imamo gradonačelnika, danas u popodnevnim časovima zvao me Draško Stanivuković i imali smo ružan razgovor gde je on meni pretio, pre svega meni kao direktoru da će biti ovo "mala država u koju ću se moći sakriti", a pretio je i radnicima preduzeća Akvana. On neće želeti da pomogne radnicima kao i samom preduzeću sve dok sam ja tu direktor - rekao je Mitrović za ATV.

Mitrović kaže da on ne podnosi ostavku gradonačelniku nego Nadzornom odboru Akvane, a da papir kojim je mahao Stanivuković, na kojem se nalazi njegova ostavka, zapravo nije validan jer je u pitanju protokol grada Banjaluka, a mora da bude protokol JP Akvana. Mitrović kaže da je potpisao tu ostavku samo da bi ga isprovocirao.

- Imali smo džentlmenski dogovor koji Stanivuković nije ispunio čim je izašao iz te kancelarije i počeo da govori da je rukovodstvo podnelo ostavku, što nije tačno. Izvršni direktor nije ni bio na tom sastanku, a čini preduzeće zajedno sa mnom. On je trenutno na bolovanju. Nisam podneo ostavku, mene može samo da razreši Nadzorni odbor koji je takođe podneo ostavku - kaže Mitrović i objašnjava da pravno formalno nema kome da podnese ostavku, ali i da ima neće to da učini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu