PREOKRET U BANJALUCI! Oglasio se Mitrović: Draško Stanivuković mi je pretio, ne dam ostavku!

Novosti online

30. 12. 2020. u 20:26

ПРЕОКРЕТ У БАЊАЛУЦИ! Огласио се Митровић: Драшко Станивуковић ми је претио, не дам оставку!

Foto: RTRS printskrin

VEDRAN Mitrović, direktor JP Akvana tvrdi da mu je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pretio danas da će, ukoliko ne podnese ostavku, snositi sankcije i on i radnici Akvane.

- Da javnost zna kakvog imamo gradonačelnika, danas u popodnevnim časovima zvao me Draško Stanivuković i imali smo ružan razgovor gde je on meni pretio, pre svega meni kao direktoru da će biti ovo "mala država u koju ću se moći sakriti", a pretio je i radnicima preduzeća Akvana. On neće želeti da pomogne radnicima kao i samom preduzeću sve dok sam ja tu direktor - rekao je Mitrović za ATV.

Mitrović kaže da on ne podnosi ostavku gradonačelniku nego Nadzornom odboru Akvane, a da papir kojim je mahao Stanivuković, na kojem se nalazi njegova ostavka, zapravo nije validan jer je u pitanju protokol grada Banjaluka, a mora da bude protokol JP Akvana. Mitrović kaže da je potpisao tu ostavku samo da bi ga isprovocirao.

- Imali smo džentlmenski dogovor koji Stanivuković nije ispunio čim je izašao iz te kancelarije i počeo da govori da je rukovodstvo podnelo ostavku, što nije tačno. Izvršni direktor nije ni bio na tom sastanku, a čini preduzeće zajedno sa mnom. On je trenutno na bolovanju. Nisam podneo ostavku, mene može samo da razreši Nadzorni odbor koji je takođe podneo ostavku - kaže Mitrović i objašnjava da pravno formalno nema kome da podnese ostavku, ali i da ima neće to da učini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Mara

30.12.2020. 21:25

Neki ministri zive na visokoj nozi, njihova dece se razbacuju i bahate dok veterani jedva sastavljaju kraj sa krajemem, vreme je da se razbije korupcija.

Ena

31.12.2020. 00:41

Da li Akvana uspesno posluje? Ne! Upravo suprotno, u gubicima je, znaci bivsi direktor da se zavuce u misju rupu, jer je neuspesan. Ovo sto sada pokusava je samo lov u mutnom.

Tatic Mile

31.12.2020. 04:02

U svakom slucaju podrzavam Gradonacelniks Stanivukovica. Direktor nije dorastao za to mesto. Upropastio je preduzece i ne samo da bude smenjen vec mora zakonski da odgovara. Pa dosta je bilo zaposljavanja preko tetki. To da se ukine i ima sve da cveta.Bravo za Stanivukovica.

Milan

31.12.2020. 09:06

Treba reviziju poslovanja napraviti pa pregledati koliko si je taj "uspiješni " isplatijo plate u proteklom periodu za to "uspiješno" poslovanje. A onda samo Tunjice.