NEŠIĆ: Nisi srećna što je Draško pobedio! Trivić: Znala sam da će biti nisko, ali nisam znala da će biti priglupo

S. M.

03. 12. 2020. u 13:50

НЕШИЋ: Ниси срећна што је Драшко победио! Тривић: Знала сам да ће бити ниско, али нисам знала да ће бити приглупо

Foto: BN TV

ZNALA sam da ćete atakovati na mene lično i znala sam da će biti nisko. Poručila je ovo narodni poslanik PDP, Jelena Trivić, nakon što je predsednik DNS, Nenad Nešić, rekao je da je ona glavna prepreka za promene u Srpskoj, te da “nije srećna što je Stanivuković pobedio na izborima”.

– Jeste gospodine Nešiću, kada je stigao taj sporazum od strane DNS prema PDP, ja sam bila protiv. Ne zato što imam nešto protiv Vas lično, nego zato što smatram, a to sam rekla nebrojeno puta, da se tek trebate dokazati kao opozcija - poručila je Trivićeva.

Ona smatra da ih bilo koji preuranjen sporazum sa njim dovodi u situciju izdaje svih onih birača koji smatraju da nisu svi isti, da politika nisu samo kombinatorike, fotelje, vlast, funkcije…

– Trebamo videli da li možete opstati bez fukcija. Trebamo viđeti da li ste se sa SNSD razišli zbog različitih pogleda na politike, principe i vrednosti ili je to rezultat Vaših ličnih nezadovoljstava podijelom plijena. Ja smatram da je ovo drugo i trebaće dosta Vrbasa proteći da se vi dokažete da ste se promijenil - kaže Trivićeva.

Ona mu je poručila da je dvadeset godina u Republici Srpskoj radio isto što i SNSD i postavila pitanje zašto mu sada treba verovati?

– Znala sam da ćete atakovati na mene lično i znala sam da će biti nisko, ali nisam znala da će biti priglupo. Pa ja sam nosila listu PDP za Banjaluku, jedina od funkcionera uz Milka Grmušu u Banjaluci. Bila rame uz rame uz Draška u toj veličanstvenoj pobjedi. Na svakom skupu, obišla mnoga sela i zeseoke oko Banjaluke za koje sam tad prvi put i čula. Poslušajte moj govor na proglašenju pobjede i sve će Vam biti jasno, koliko ja pobjedu u Banjaluci smatram bitnom za cijelu Republiku Srpsku – poručila je Trivićeva Nešiću.

Kandidat 2022. godine.

Kaže da je istina da ima političke ambicije i da su se one negde kroz medije provukle da bih mogla biti kandidat za predsednika 2022. godine.

– I sam Draško je to nekoliko puta izjavio. Istina je i da sam u nekom užem krugu rekla, ako je uslov da mandat za vladu obećam Nešiću, onda tražite drugog kandidata. Za mene postoje politički principi. To Vas je zabolelo. Jednostavno gospodine Nešiću ja u Vama ne vidim promenu. Vi ste sve ono protiv čega se ja u politici borim. Možda je trebalo da pričamo pre ovog medijskog rata. Ali ne znam iskreno da li bih sa Vama mogla spojiti pet smislenih rečenica,poručula je Trivićeva.

Foto D. Pozderović

Nešić je gostujući na Elta TV, upitao Trivićevo gde je njena odgovornost za gubitak Prijedora.

– Slušao sam njenu izjavu u kojoj kaže da nije spreman da nas prihvati u opozicioni blok. Uputili smo poziv PDP i SDS za potpisivanje predizbornog koalicionog sporazuma za rušenje Dodika na opštim izborima i još nisam dobio odgovor. Postavljam i ovde pitanje, da li želite da potpišemo predizborni koalicioni sporazum koji će značiti pobedu na izborima 2022. Gđe je vaša odgovornost za gubitak Prijedora, gde je odgovornost Jelene Trivić koja se slika sa kandidatom SDS. Ja koliko znam gospođa Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobedio - rekao je Nešić, te dodao da je njena jedina želja da bude predsednik Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)