HITNO OGLAŠAVANJE RUSKE FSB: Evo šta kažu o upadu ukrajinskih vojnika u Belgorod i Kursk

Novosti online

12. 03. 2024. u 10:31

RUSKA Federalna služba bezbednosti demantovala je informacije o ulasku ukrajinskih oružanih snaga u pogranična naselja Belgorodske i Kurske oblasti.

ХИТНО ОГЛАШАВАЊЕ РУСКЕ ФСБ: Ево шта кажу о упаду украјинских војника у Белгород и Курск

Foto: Depositphotos

- Na društvenim mrežama se šire informacije o ulasku ukrajinskih oružanih formacija u neka pogranična naselja Belgorodske i Kurske oblasti. Objavljene informacije ne odgovaraju stvarnosti - navodi se u saopštenju FSB Ruske Federacije, prenosi RIA Novosti.

"Zaustavljeni pokušaji kršenja granice u Belgorodskoj i Kurskoj oblasti"

Od 10. marta zaustavljeno je više pokušaja narušavanja državne granice u Belgorodskoj i Kurskoj oblasti, a neprijatelj je izgubio preko 100 ljudi, šest tenkova i 20 oklopnih vozila, saopštio je Centralni operativni centar FSB RF.

- Od 10. marta, FSB Rusije je zajedno sa pridruženim jedinicama Oružanih snaga Rusije zaustavio više pokušaja narušavanja državne granice u okviru navedenih konstitutivnih entiteta Ruske Federacije - navodi se u poruci.

Podsetimo, prethodno su se pojavile informacije i snimci na društvenim mrežama da je grupa ruskih dobrovoljaca koja se bori na ukrajinskoj strani upala na teritoriju ruske pogranične Belgorodske oblasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!