U nastojanju da smanje zavisnost Evropske unije od ruskih fosilnih goriva, osam članica EU dogovorile su se danas da do 2030. godine povećaju sedam puta kapacitete za proizvodnju električne energije dobijene putem vetra u Baltičkom moru.

master

30.08.2022. 23:25

Plavuso, opet ti sa tvojim budalastinama, dugo te nije bilo, i kad god se pojavis zakopavas se sve dublje i dublje sa tvojim glupostima, nemozes zamenuti gas sa energijom od vetra, ali zato mozete da zasedate i lupate bez veze.

Nevski Aleksandr

30.08.2022. 23:50

Ko je gospodja Fon der Lajen ?I ko je nju izabrao na to mesto ?Ko je glasao za nju. Jedna obična korumpirana političarka , koja nema nikakvo pravo da odlučuje u ime evropakih naroda. Prvo traži da se EZ odrekne ruskog gasa a onda optužuje Rusiju da smanjuje isporuke gasa, i da hoće da ih prekine potpuno, ko je tu lud ? Gospodja Fon der Lajen čiji su otac i deda bili oficiri SS jedinica, sada ona kao poromak tih zločinaca odredjuje sudbinu naroda po svetu. Da li se protiv nje vodi sudski proces i zaśto ? Ajde malo da se novinari rapitaju po tom potanju. Pozdrav.

dane

31.08.2022. 04:16

Povecavaju proizvodnju struje iz vetra ekoloski cisto samo ce morati povecati potrosnju pasulja i uvoz. Opet Amerika i Kina ima da povecaju izvoz. Da bude sto vise vetra neka pozovu na pasulj one birokrate iz Brisela ima ih po kancelarajama ko buva.