ZAVŠRENA OBDUKCIJA NAD TELIMA NESREĆNIH TINEJDŽERA: Rezultati će biti poslati u Sarajevo

Novosti online

02. 01. 2021. u 17:52

ZAVRŠENA je obdukcija osmoro tragično stradalih devetnaestogodišnjaka kod Posušja, a porodicama je javljeno da mogu preuzeti tela kako bi se poslednji put oprostili i svoje voljene ispratili na večna počivališta.

ЗАВШРЕНА ОБДУКЦИЈА НАД ТЕЛИМА НЕСРЕЋНИХ ТИНЕЈЏЕРА: Резултати ће бити послати у Сарајево

Foto: Printskrin

Postupajući tužilac Zapadnohercegovačkog kantona Borislav Čuljak je kazao da Tužilaštvo nastavlja s istražnim radnjama kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti koja je zadesila četiri devojke i četiri mladića.

- Rezultate obdukcije i uviđajnih radnji sa mesta nesreće ćemo poslati u Sarajevo na veštačenje i tek nakon toga ćemo znati tačan uzrok smrti - pojasnio je Čuljak. Poslednji ispraćaj za dvoje tragično stradalih održaće se sutra u Posušju, a njihovih šestoro prijatelja na večna počivališta biće ispraćani dan kasnije u Rakitnu.

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)