UŽIČKO KOLO OPET U HRVATSKOJ: Budući policajci slave uz srpsku igru, komentari pljušte! (VIDEO)

Novosti online

16. 07. 2021. u 22:17

SNIMAK na kome se vide mladi kadeti Policijske akademije u Zagrebu koji igraju Užičko kolo pojavio se u hrvatskim medijima.

УЖИЧКО КОЛО ОПЕТ У ХРВАТСКОЈ: Будући полицајци славе уз српску игру, коментари пљуште! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin 24 sata

Čitalac "24 sata" tim povodom je napisao:

- To je bilo juče, proslava završetka obrazovanja poslednje generacije policajaca u Policijskoj akademiji “Josip Jović".

A povodom snimka oglasilo se i hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Saopštavamo da je Ministarstvo danas tokom dana primilo kraći snimak koji je verovatno nastao na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se verovatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po prijemu snimka od Policijske akademije smo zatražili detaljan izveštaj i proveru autentičnosti navedenog snimka.

Po dobijanju relevantnih informacija obavestićemo o svemu utvrđenom, kao i o činjenici da li je došlo do propusta u odnosu na vaspitno-edukativnu ulogu navedene jedinice ovog Ministarstva - saopštili su iz MUP.

I dok traje istraga, građani komentarišu. Jedni se raduju, pa pišu - “Muzika ne zna za mržnju i nacionalizam. Uz svaki dobar ritam srce zaigra”, “U redu je braćo, nisu nikog ubili ako su Užičko zaigrali”, “Pa koga smeta nek ne gleda! Šta nabijate stalno tenzije s glupostima?”...

Nažalost ima i onih koji ovako komentarišu:

“Postoje i tradicionalni hrvatski plesovi,ali ne nego udri po užičkom kolu.I ovakvi će danas sutra regulisati zakon u državi”, “Bože sačuvaj nisu nas mogli u ratu, ali su nas sad uz ovu vladu posrbili i to dobro”, “Ministre Božinoviću iz moralnih razloga podnesite neopozivu ostavku, ovim činom ste povredili osećanja branitelja“.

(24. sata)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa