JA NE MOGU OVO...: Deki Pantelić se slomio u emisiji zbog smrti Marka Živića

Novosti onlajn

15. 10. 2021. u 14:45

VODITELj Dejan Pantelić se u emisiji slomio zbog smrti prijatelja i glumca Marka Živića. Od bola nije mogao ni da najavi početak emisije, već je odmah zamolio da uživo uključe glumca Stefana Radonjića.

ЈА НЕ МОГУ ОВО...: Деки Пантелић се сломио у емисији због смрти Марка Живића

Foto: Printskrin/Prva

- Samo sekund, uključite Stefana Radonjića. Imamo ga na viber vezi. Stefane, dobar dan. I sad bi ja tebe Stefane trebalo da pitam nešto vezano za Marka, ja ne mogu... Ne mogu. Ja ne volim ovakve emisije, pogotovo kad sam radio s nekim koga sam mnogo voleo. Evo, pričaj sad ti nešto, Stefane, da ja dođem sebi. Eto, pričaj - započeo je sa knedlom u grlu Pantelić u emisiji "150 minuta".

- Apsolutno te razumem, ni ja ne volim ovakva uključenja, niti uopšte povod da se javljam zbog ovakvih stvari. Čak kada me zadesila ta vest uopšte nije stigla ta informacija da mi se obradi u mozgu - rekao je Radonjić.

- Stefane, mislim da bi nam i Marko rekao: "Šta pričate, budale jedne? Šta dozvoljavate sebi?" - našalio se Deki dok je brisao suze.

- Ja spontanijeg čoveka i čoveka koji bolje barata tom improvizacijom nisam sreo. On je pozajmljivao glas tajnom agentu Iziju, a ja sam tada imao emisiju posle njih, radio sam emisiju "Kešolovac", pa desi se da Manda ne može da dođe i ja obučem taj neki mantil i okrenem leđa i imitiram tamo nekog strašnog lika mačora, i na taj način se dopunjujemo. Toliko mi je ostala u sećanju ta njegova energija, da mi je stavrno teško da danas pričam o nekome da ga nema, a bio je naš drug - rekao je voditelj, pa dodao:

- Stefane, ja sam se čuo pre nedelju dana sa njegovim prijateljem koji mi je rekao da je izašao na dva dana i onda mu se stanje pogoršalo i ponovo se vratio u bolnicu, ali da će biti dobro.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije