ZAVRTI NEKI NOVI KRUG "AUDICIJE": Dušica Jakovljević se dirljivim rečima oprostila od Marka Živića (FOTO)

Novosti onlajn

14. 10. 2021. u 22:19

GLUMAC Marko Živić preminuo je nakon duge i teške bolesti, a mnoge njegove kolege i prijatelji su se oglasili.

ЗАВРТИ НЕКИ НОВИ КРУГ АУДИЦИЈЕ: Душица Јаковљевић се дирљивим речима опростила од Марка Живића (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Voditeljka Dušica Jakovljević bila je u ekipi emisije ,,Audicija" u kojoj je Živić bio deo stručnog živija, te se od njega oprostila potresnim rečima.

- Bili smo najjača i najzabavnija ekipa ikada... Ništa me toliko nije pogodilo kao jedina vest koju prethodnih dana nisam želela da čitam u novinama. Kao da je to bila neka ružna bajka u čiji sam srećan kraj verovala. Dragi Marko, daj ispričaj neki onaj tvoj glupi vic koji smo skandirali, pa izađi na scenu, bar još jednom... Čuvaj se tamo gore, pa zavrti neki novi krug Audicije - napisala je voditeljka Dušica.

Foto: Printskrin/Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)