SVA SUĐENJA PREKINUTA: Evakuisana zgrada suda u Novom Sadu, zbog dojave o bombi

Lj. P.

29. 12. 2021. u 13:44

ZGRADA parvosudnih organa u Novom Sadu, danas je ponovo bila evakuiasana zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi.

СВА СУЂЕЊА ПРЕКИНУТА: Евакуисана зграда суда у Новом Саду, због дојаве о бомби

Lj.P.

Kako je za „Novosti“ rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda, zasada nepoznati muškarac je u 11.12 sati pozvao telefonskui centralu suda i rekao da je u zgradi postavljena bomba i da hitno svi izađu napolje.

Sva suđenja su prekinuta, a zaposleni i stranke su napustile zgradu dok je policija obavila kontradiverzioni pregled, kojim je utvrđeno da je dojava bila lažna.

Od početka ove nedelje, ovo je treći put da je dojavljeno o postavljenoj bombi. U ponedeljak, 27. decembra čak dva puta je stizalo takvo upozorenje. Nepoznati muškarac je najpre pozvao Policijsku stanicu Stari grad i rekao da je u sudskoj zgradi bomba, a zatim nešto kasnije je na telefonsku centralu suda, saopšteno isto.

Dojave o postavljenoj ekspolozivnoj napravi u zgradi pravosudnih organa u Novom Sadu u kojoj se nalaze Apelacioni, Viši, Odsnovni i Privredni sud i nadležna tužilaštva, učestale su u poslednje vreme, a od početka godine ih je bilo više od 20.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!