SNAJPER OSTAJE IZA REŠETAKA: Istraga protiv Snajpera zbog sumnje da je tukao bivšu devojku

LJ. P.

27. 07. 2022. u 07:00

SLOBODANU Milutinoviću Snajperu (38) iz Novog Sada, osumnjičenom da je septembra prošle godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U. J. (23) sa kojom je navodno ranije bio u emotivnoj vezi, produžen je pritvor za još 30 dana.

СНАЈПЕР ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Истрага против Снајпера због сумње да је тукао бившу девојку

Foto IJZCG

Apelacija je ranije usvojila žalbu branioca i ukinula rešenje o potvrđivanju optužnice, te je tužilaštvu naloženo da dopuni istragu protiv Milutinovića. On se sumnjiči da je 19. septembra 2021. u jednom stanu, tukao i maltretirao U. J., a postupak je proširen i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan.

Devojka je, navodno, odlučila da prekine vezu, ali se on nije mogao pomiriti sa raskidom, te ju je kritične večeri pozvao da razgovaraju, posle čega je odveo u iznajmljen stan i tamo držao. Krajem oktobra prošle godine, U. J. je dopunila ranije datu izjavu i ispričala je šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga prijavila za otmicu. Kao posebno osetljivi svedok, izjavu je dala iz skrin-sobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

STRAVIČNO Piton dugačak 3 metra zgrabio dečaka (5), ugrizao ga i odvukao u bazen: Vrebao je u žbunju, video sam veliku crnu senku (VIDEO)