"ĆUTI I TRPI DOK TE NE UBIJE, JE L' TO PORUKA PRAVOSUDNOG SISTEMA?" Žrtva šokirana odlukom suda da Gorana pošalju na psihijatrijsko lečenje

V. I.

15. 04. 2022. u 07:00

ČAČANSKA, ali i šira javnost šokirana je nakon odluke Osnovnog suda u Čačku da Gorana V. (32), koji je u avgustu prošle godine zverski pretukao svoju suprugu Nikoliju (31), otkinuvši joj deo uveta i ostavivši je golu kraj kontejnera u čačanskom selu Zablaće, umesto na robiju pošalje u ustanovu zatvorenog tipa radi psihijatrijskog lečenja.

ЋУТИ И ТРПИ ДОК ТЕ НЕ УБИЈЕ, ЈЕ Л ТО ПОРУКА ПРАВОСУДНОГ СИСТЕМА? Жртва шокирана одлуком суда да Горана пошаљу на психијатријско лечење

Goran ide na sud, Foto V.Ilić

Posebno je zgrožena žrtva ovog neviđenog nasilja - Nikolija, koja navodi da "ono što se u sredu dogodilo u Osnovnom sudu u Čačku žrtvama šalje jasnu poruku, a ona glasi - 'Ćuti i trpi dok te ne ubije'".

- Šta mislite, da li će ovaj slučaj biti ohrabrenje nekoj ženi da prijavi muža koji joj lupi tri šamara!? Neće, svakako, trpeće i biti rob, biće drugog reda koje muškarcu mora biti potčinjeno u svakom smislu. A sve zato, jer nasilnik može da inscenira ludilo i da prođe bez zatvorske kazne, bez bilo kakve osude - rekla nam je revoltirano Nikolija.

Inače, nakon što je sudija Darko Marković u sudnici pročitao svoju odluku, Nikolija je burno reagovala, jer joj je, kako nam je kazala, "bilo jasno da se nasilnik izvukao".

Nikolija Vučković, Foto V.Ilić

- Živela sam sa Goranom i sa njim imam četvoro dece. Tvrdim da on nije ni lud ni duševno bolestan, on je manipulator i nasilnik. Iskreno, uplašena sam za svoju bezbednost, jer šta će biti kada on za par meseci izađe iz duševne bolnice. Ko će mene da zaštiti - pita žrtva nasilnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori