KATARINA REBRAČA NIJE KRIVA: Bivša manekenka oslobođena svih optužbi

J. D. Lj.

22. 07. 2022. u 12:21

U Višem Sudu u Beogradu upravo je izrečena presuda bivšoj manekenki Katarini Rebrači i njenim saradnicama, koje su se teretile za zloupotrebu položaja i uzimanje novca iz Fonda za prevenciju raka dojke u iznosu od preko 22 miliona dinara.

КАТАРИНА РЕБРАЧА НИЈЕ КРИВА: Бивша манекенка ослобођена свих оптужби

Foto: Milutin Labudović

Sve tri optužene - Katarina Rebrača, Slađana Mironija i Mirjana Hristić - oslobođene su optužbe i proglašene nevinim za delo koje im se stavlja na teret.

Rebrača danas nije prisustvovala izricanju presude jer se nalazi na poslovnom putu, kao ni Mirjana Hristić. U sudnici broj 25 u Palati pravde bila je samo Slađana Mironija, koja je, kad je čula presudu, kao i njen suprug koji je prisustvovao izricanju, počela da plače.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju