SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU: Troje ljudi povređeno (VIDEO)

J.Ćosin

13. 09. 2022. u 15:51

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se danas dogodila u Nišu povređeno je troje ljudi.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У НИШУ: Троје људи повређено (ВИДЕО)

Foto: J.Ćosin

Tri osobe povređene su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru 12. februar u Nišu ispod nadvožnjaka kojim se iz pravca grada uključuje na auto-put Beograd – Skoplje.

Do udesa je došlo kada je vozilo „ford“ niških registarskih tablica koje se kretalo ka Nišu, iz još neutvrđenih razloga ušlo u traku za izlaz iz grada i direktno se sudarilo sa „opelom“ kruševačkih tablica koji mu je dolazio u susret.

Foto: J.Ćosin

Kako saznajemo, u „fordu“ je bio samo stariji muškarac, dok su se u drugom vozilu nalazili muž i žena. U niškoj Hitnoj pomoći nam je potvrđeno da je svih troje prebačeno do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, te da sve ukazuje da imaju samo lakše povrede.

Foto: J.Ćosin

Policija obavlja uviđaj, uzrok nesreće se utvrđuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024