DETALJI STRAŠNE NESREĆE NA LIDU: Dušan skočio sa čamca da se rashladi i udavio se - Preminuo od posledica srčanog ili moždanog udara

Š.M.

25. 06. 2021. u 14:33

MLADIĆ Dušan Mihajlović (21), čije je telo juče pronađeno u Dunavu kod hotela Jugoslavija u Zemunu, preminuo je od posledica srčanog ili moždanog udara.

ДЕТАЉИ СТРАШНЕ НЕСРЕЋЕ НА ЛИДУ: Душан скочио са чамца да се расхлади и удавио се - Преминуо од последица срчаног или можданог удара

Foto: P. Milošević

Kako za "Novosti" kaže njegov prijatelj D.A., on je kobnog dana skočio sa čamca da se rashladi, pošto je ceo dan prevozio putnike do Lida.

- Nesreća se desila između Velikog ratnog ostrva i Zemunske obale, a Dušan je u čamcu bio sa kumom - priča drug nesrećnog mladića.

- Kum mu je bacio kanap za koji se Dušan uhvatio, ali ga je odmah ispustio iz ruku. Iako je kum skočio za njim, nije uspeo da ga izvuče. Telo je pronađeno tek oko 17 i 15 u blizini hotela Jugoslavija. Dušan je bio vrhunski momak i čovek, ovo je velika tragedija. Svima se trudio da pomogne, bio je uvek nasmejan momak. Svi smo u velikom šoku.

Mladić je iza sebe ostavio ćerkicu i dva sina, a na Dunavu je od svoje desete godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna