OSMORICA VOZAČA SANKCIONISANA: Vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

S. M. J.

04. 05. 2023. u 09:47

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Kladovu, Negotinu i Majdanpeku, tokom vikenda i praznika, isključili su iz saobraćaja osmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i jednog koji je odbio da se alkotestira.

ОСМОРИЦА ВОЗАЧА САНКЦИОНИСАНА: Возили под дејством алкохола и наркотика

Foto SK

Saobraćajna policija u Boru zaustavila je tokom praznika četvoricu vozača koje su isključili iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Sankcionisan je tridesetogodišnjak koji je "audi" vozio sa 1,93 promila,  šezdesetjednogodišnji vozač "juga" koji je automobilom upravljao sa 1,43 promila i tridesetdevetogodišnjak koji je upravljao motorom sa 1,47 promila. Iz saobraćaja je isključen i tridesetčetvorogodišnji vozač  „bmv-a“ koji je odbio da se alkotestira.

U Negotinu je četrdesettrogodišnji vozač traktora, vozeći sa 2,89 promila alkohola u organizmu, udario u parkirani automobil, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajne patrole su u Negotinu isključile iz saobraćaja i vozače „folksvagena“ (35) i „opel astre“ (57) koji su vozili sa 1,89 i 1,39 promila alkohola u organizmu.

Policija u Kladovu zaustavila je vozača „opel merive“ (56) koji je vozio sa 1,25 promila alkohola u organizmu i vozača „audija“ (20) pod dejstvom marihuane, a u Majdanpeku vozača „reno klia“ (23) koji je upravljao vozilom sa 1,35 promila alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist