POZNATO STANJE RADNIKA KOJI SU SE OTROVALI: U UKC Niš zadržane tri osobe

J. Ć.

18. 01. 2024. u 08:38

TOKOM večeri i noći u Urgentni centar UKC NIŠ, ukupno je primljeno šest pacijenata, od toga četiri ženske osobe i dva muškarca.

ПОЗНАТО СТАЊЕ РАДНИКА КОЈИ СУ СЕ ОТРОВАЛИ: У УКЦ Ниш задржане три особе

Foto:D.Miljković

Odmah nakon prijema, svi pacijenti hitno su dijagnostički obrađeni, odmah je aplikovana terapija i uzeta je krv na analizu za toksikološki skrining.

Od svih pacijenata koji su prošli dijagnostičke procedure, u UC UKC Niš, radi dalje opservacije, zadržane su ukupno tri osobe - dve pacijentkinje B. U. (45) i D. P. (47) i pacijent M. K. (29). Svi su svesni, komunikativni i potpuno hemodinamski stabilni kažu u UKC Niš.

U potpuno stabilnom stanju, nakon svih odrađenih procedura, u toku noći, na kućno lečenje otpuštene su dve osobe, pacijent S. N. (23) i pacijentkinja S. J. (25).

Kada je reč o šestoj primljenoj pacijentkinji M. S. (20), ona je još odmah, nakon prijema, na lični zahtev, u potpuno stabilnom stanju otišla kući.

Napominjemo i to da su lekari UKC Niš, kako to protokoli nalažu, odmah obavestili i nacionalni centar za trovanje VMA i da su sa njima takođe bili u kontaktu tokom čitave noći. 

BONUS VIDEO: KULjA DIM IZ KROVA - Snimci velikog požara na Senjaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!