DRAMA NA ULICI U BUJANOVCU: Žena pokušala da se odbrani od psa, pa zadobila povrede

Novosti onlajn

17. 10. 2023. u 09:39

NADICU Arsić (65) iz Bujanovca je, prema rečima njene ćerke, napao ulični pas u subotu u Ulici Save Kovačevića u kojoj živi. U pokušaju da se odbrani torbom koju je nosila, pala je, zbog čega ima povredu desnog lakta i otok od ramena do šake.

ДРАМА НА УЛИЦИ У БУЈАНОВЦУ: Жена покушала да се одбрани од пса, па задобила повреде

Foto M. Koković

Sada se, dodaje, i majka i ona plaše da prođu ulicom, jer joj je komšinica rekla da je taj isti pas napao i nekog čoveka dok je čekao ispred poljoprivredne apoteke.

- Najverovatnije će morati da ide na fizikalnu terapiju - kaže za medije Jelena Stevanović, Nadičina ćerka.

Ona objašnjava da njena majka ne može da govori za medije jer je u ponedeljak otišla kod lekara.

- Šta još treba da se desi kako bi neko reagovao? Ne znamo više kome da se obratimo. Sva sreća pa je imala torbu kojom je koliko-toliko uspela da se odbrani od pomahnitale životinje. Zamislite, na njenom mestu moglo je da se nađe dete koje ne bi moglo da se odbrani - kaže ogorčeno Stevanovićeva.

To su psi, kako kaže, koji se sakupljaju blizu centra grada, kod Crkvene škole.

- Želim da zamolim ljude koji sede u foteljama, koji dobijaju molbe ovakvog tipa u sve većem broju, da reše ovaj problem, jer ovo nema nigde, samo na jugu Srbije - pita se Stevanovićeva.

Ona, koja za sebe kaže da je i sama ljubitelj životinja i da ih čuva u svojoj kući, ima poruku za one sugrađane koji brinu o uličnim psima.

- Ljudi moji, to što radite jeste humano, to je životinja na ulici, prepuštena samoj sebi i svakako da joj treba pomoći. Ali za to treba da postoji azil, posebna služba koja se time bavi, kao što je u svim drugim gradovima, državama. Ako toliko volite te životinje, udomite ih, odvedite ih svojim kućama pa ih tamo čuvajte. Nemojte, ljudi, ovako, niže se tragedija za tragedijom, koja može da bude kobnog ishoda - poručuje Jelena.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: TO MOGU SAMO NOVOSTI: Za vrh novinarstva, vrh najviše zgrade!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)