SPECIJALNI RAT PROTIV "ER SRBIJE": Dojava o bombi stigla iz Ukrajine

Novosti onlajn

14. 03. 2022. u 15:02

"NOVOSTI" nezvanično saznaju da je dojava o navodnoj eksplozivnoj napravi u avionu "Er Srbije" na letu za Moskvu stigla mejlom sa elektronske adrese u Ukrajini.

СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ ЕР СРБИЈЕ: Дојава о бомби стигла из Украјине

Foto Tanjug

Očigledno je da na taj način uzbunjivači nanose veliku štetu "Er Srbiji" i da se vodi specijalni rat protiv državne avio-kompanije. 

Podsetimo, gostujući u emisiji "Intervju" u subotu uveče, predsednik je primetio da se vodi hajka protiv Srbije, u kojoj se kaže da je Beograd udvostručio avione, za Moksvu, i da zarađujemo na “ukrajinskoj krvi".

- Kao da imamo 200 umesto 100 aviona, a ne dva umesto jednog -  prokomentarisao je on.

Na konstataciju da Srbija jedina ima letove za Moskvu, Vučić je primetio da niko neće da dira one u NATO-u, koji su delom u Evropi, a delom u Aziji, a imaju 30 puta više letova za Moskvu od nas, navodeći da misli na Tursku.

- Ili, što to ne kažu nekim zemljama zaliva, koje mole za naftu, a imaju 15 puta više letova nego mi… Imaćemo jedan let dnevno, da ne mogu da nam kažu da zarađujemo i hoćete li da budete zadovoljni? - upitao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

SIMBOL PRIJATELjSTVA: Zasađeno drvo ispred fabrike Teklas u Vranju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar