VAKCINACIJA U TC UŠĆE: Produžen rad punkta, do kraja godine još četiri lokacije za imunizaciju u Beogradu

Tanjug

09. 11. 2021. u 10:04

RAD punkta za vakcinaciju u beogradskom tržnom centru „Ušće” produžen je do 25. novembra, izjavila je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

ВАКЦИНАЦИЈА У ТЦ УШЋЕ: Продужен рад пункта, до краја године још четири локације за имунизацију у Београду

G.Šljivić

Ona je za Tanjug navela da su na tom punktu građanima na raspolaganju Sinofram i Fajzer vakcine i da mogu da ih prime svakog dana od 12 do 20 sati.

Osim punkta u tržnom centru „Ušće”, podsetila je da u Beogradu trenutno radi i vakcinalni punkt u tržnom centru „Galerija” u okviru Beograda na vodi, te da se u oba građani mogu vakcinisati svakog dana od 12 do 20 sati.

Takođe, dodala je da se mogu vakcinisati i na 25 punktova po svim domovima zdravlja na teritoriji prestonice, kao i u hali 7 Beogradskog sajma u kojoj vakcinalni punkt radi svaki dan od 8 do 16 sati.

Do kraja godine u Beogradu još četiri punkta za vakcinaciju


U Beogradu će do kraja godine biti otvorena još četiri punkta za vakcinaciju, najavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Ona je za Tanjug rekla da će od 15. novembra biti moguće vakcinisati se u tržnom centru u Rajićevoj.

Kako je dodala, plan je da na svakih sedam dana budu otvarana još tri punkta - u tržnom centru „Stadion”, „Beošoping centru” i u robnoj kući „Ikea”.

BONUS VIDEO:

NAŠI HEROJI: Intervju sa doktorkom iz kovid ambulante

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BREGU TUŽIO PRVI KOMŠIJA: Saslušan na sudu - ovako se branio