"NI PUHA NI PERA" PRVI PUT U SRBIJI: Promocija specijalnog udžbenika ruskog jezika

J. S.

08. 11. 2021. u 12:52

UDžBENIK ruskog jezika „Ni puha ni pera!“, prvi te vrste u Srbiji, koji je namenjen početnom učenju ruskog jezika za odrasle, biće sutra (18.30) promovisan u amfiteatru Filozofskog fakulteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića 2). Udžbenik je nastao u okviru projekta Energija znanja, koji je finansiran od strane kompanije NIS a. d., a izdavač je Centar Ruskog geografskog društva u Srbiji.

НИ ПУХА НИ ПЕРА ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ: Промоција специјалног уџбеника руског језика

fakultet

Autori su profesori ruskog jezika: doc. dr Jelena Ginić (Filološki fakultet u Beogradu), doc. dr Nataša Ajdžanović (Filozofski fakultet u Novom Sadu), Nenad Spasić (Gimnazija „J. J. Zmaj“ u Novom Sadu) i viši lektor Bojana Sabo (Filološki fakultet u Beogradu).

Udžbenik „Ni puha ni pera!“ mogu da koriste odrasli i studenti, za samostalno ili učenje u grupi, za kurseve u kompanijama, kao i nadogradnju znanja kod početnika, s ciljem što bržeg ovladavanja konverzacijom. Pristup je savremen, po ugledu na aktuelne udžbenike stranih jezika, sa modernom i inovativnom metodom učenja.

- Udžbenik sadrži 10 lekcija i 30 dijaloga, preko 300 raznovrsnih vežbi, gramatički prilog, rusko-srpski rečnik, ali i audio-materijale uz vežbe i testove za proveru znanja, kao i primer međunarodno priznatog TRKI testa za nivo A1 - najavljuju sa Filozofskog fakulteta, uz napomenu da će svim posetiocima promocije kompanija NIS a. d. pokloniti po primerak udžbenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!