EPILOG TEŠKOG INCIDENTA U BERANAMA: Prekršajne prijave protiv četiri osobe zbog komitskog napada na mladića

M. S.

11. 04. 2021. u 22:49

BERANSKA policija uhapsila je tri lica zbog incidenta koji se dogodio "tokom kretanja organizovane auto kolone, dok je protiv jedne osobe podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku", saopštila je Uprava policije posle teškog incidenta u Beranama u kome je pretučen meštanin G.L. koji je prijavio pripadnicima policije da su ga fizički napala četiri njemu nepoznata lica.

ЕПИЛОГ ТЕШКОГ ИНЦИДЕНТА У БЕРАНАМА: Прекршајне пријаве против четири особе због комитског напада на младића

Foto: Uprava policije Crne Gore

- Službenici Centra bezbednosti Berane se brzo identifikovali i priveli vinovnike događaja. Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je G.L. upućivao uvredljive reči učesnicima organizovane auto kolone kada su I.C, A.S., J.G. i A.T. fizički napali G.L. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Beranama koji se izjasnio da u radnjama pomenutih lica nema elemenata krivičnog dela. Policijski službenici lišili su slobode I.C, A.S. i J.G. zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru i oni će biti uz prekršajnu prijavu privedeni Sudu za prekršaje u Beranama. Protiv maloletnog A.T. podnijeta je prekršajna prijava u redovnom postupku.Protiv G.L. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru - saopštila je Uprava policije Crne Gore, koja je karavan "komita" tretirala "organizovanom auto kolonom". 

Zanimljivo, beransko tužilaštvo u bestijalnom prebijanju "nije našlo elementa krivičnog dela", dok su iz te "firme" prošle godine malo-malo naređivali privođenje sveštenika Eparhije budimljansko-nikšićke, građana učesnika litija, a da se o učesnicima auto kolona i ne govori...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)