SNAŽAN UDARAC ZA KRIVOKAPIĆA: Demokrate neće da glasaju protiv Leposavića!

V. K.

05. 04. 2021. u 16:18

POSLANIK Demokrata Boris Bogdanović poručio je da ta partija neće smeniti ministra Vladimira Leposavića sa DPS, ukoliko ne bude dogovora unutar parlamentarne većine.

СНАЖАН УДАРАЦ ЗА КРИВОКАПИЋА: Демократе неће да гласају против Лепосавића!

Foto: Demokratska Crna Gora

Oni i dalje tvrde da je "Leposavić učinio nespornu grešku".

Dodao je i da u konačnom, još nije ni prošlo traženih 200 dana za malo celovitije sagledavanje rada Vlade i njenih ministara.

- Ministar Leposavić, ako misli dobro parlamentarnoj većini i Vladi, trebao bi znati da niti jedan pojedinac ne sme biti iznad potrebe striktnog čuvanja izborne volje građana i partnerskih odnosa Vlade i parlamentarne većine. Niti Leposavić, niti nesloga unutar parlamentarne većine, niti bilo koji drugi pojedinac, pa makar to bio i Aleksa Bečić ne sme dovesti do pada Vlade. To bi bila pogubna greška. Niti jedan pojedinac nije toliko bitan koliko je važna Crna Gora i izborna volja građana Crne Gore. I svaka žrtva je toga vredna – istakao je Bogdanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)