MILAČIĆ U PROBLEMIMA: Štibohar i Đekić napustili Pravu CG u Herceg Novom, članovi sa njimanapuštaju stranku

Novosti online

20. 02. 2021. u 11:57

ČLAN glavnog odbora Prave Crne Gore Štibohar Dragan kao i član inicijativnog odbora Herceg Novi Đekić Aleksa, sa delom članstva napustili su Pravu Crnu Goru u Herceg Novom.

МИЛАЧИЋ У ПРОБЛЕМИМА: Штибохар и Ђекић напустили Праву ЦГ у Херцег Новом, чланови са њиманапуштају странку

Foto: Printskrin

Usled, kako kažu, “neslaganja sa načinom rada u inicijativnom odboru Prave Crne Gore Herceg Novi, kao i nagle promene kursa u političkim stavovima centrale, deo članova Prave Crne Gore ne vidi sebe više u ovoj partijskoj organizaciji”.

- Cilj našeg pristupanja Pravoj Crnoj Gori bio je zaštita našeg naroda, afirmisanje ideja pravoslavlja, zalaganje za bolji socijalni status svih građana naše opštine, afirmisanje mladih ljudi bez političkih hipoteka. Sada sa žaljenjem konstatujemo da je Prava Crna Gora Herceg Novog postala sušta suprotnost svoje izvorne ideje. U toj suprotnosti nema razumne granice pa su doskorašnji tlačitelji pravoslavnog naroda nekim čudom postali rukovodeći kadrovi inicijativnog odbora Prava CG HN. U celoj opštinskoj strukturi podržanoj iz centrale jedini i dominantni vrednosni moto je postao lični interes. Stoga i ne čudi što i u drugim gradovima dolazi do masovnog napuštanja članstva Prava CG - zaključili su u svom reagovanju.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije