DIKTATORSKE METODE CRNOGORSKOG REŽIMA: „Karavan mira“ i Aleksa Bečić na udaru policije u Pljevljima

M. D.

21. 08. 2020. u 15:49

„KARAVAN mira“ i Aleksa Bečić našli su se u četvrtak na udaru policije i više od šest sati nije im se ne dozvoljava da uđu u centar Pljevalja, saopštili su iz Koalicije „MIR JE NAŠA NACIJA“.

ДИКТАТОРСКЕ МЕТОДЕ ЦРНОГОРСКОГ РЕЖИМА: „Караван мира“ и Алекса Бечић на удару полиције у Пљевљима

Foto: Demokrate

- Naime, celi grad se, od samog jutra, nalazio pod opsadom zbog posete crnogorskog Kim Džon Una, kako ga, ne daj Bože, ne bi omeli neki gladni radnici ili nezadovoljni građani u njegovom stend ap nastupu koji je za taj dan planiran u Pljevljima-kazali su iz pomenute Koalicije.

Oni su istakli da se Demokrate od samog uspostavljanja „Karavana mira“ nalaze na udaru policije i raznih državnih i mafijaških organizacija, ali dešavanja oko zabrane ulasca u centar Pljevalja prevršava svaku mjeru.

- Skandalozno je ponašanje policije koja umesto da radi u interesu i u cilju zaštite građana, štiti diktatora i građanima ne dozvoljava da uđu u centar grada. Dakle, kada diktator dođe, svi osim najlojalnijih se moraju udaljiti, da se slučajno ni ptica u letu ne bi nasmijala njegovim nebulozama koje ovih dana izgovara širom Crne Gore-saopštili su iz Koalicije „MIR JE NAŠA NACIJA“.

Oni su kazali da ovakvo postupanje demonstracija je nasilja koje građani više ne žele da gledaju u svojoj državi. 

- Građani žele mir, sigurnost i prosperitet. Zato je mir kada policija služi građanima, a ne diktatoru-zaključili su iz pomenute koalicije.

Foto: Demokrate

Zato prezentjemo javnosti nekoliko video zapisa koji svedoče o opsadi Pljevalja i direktnih udara policije na Aleksu Bečića i koaliciju “Mir je naša nacija”, po nalogu Đukanovića i Markovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina