LEPE VESTI ZA DOBROVOLJNE DAVAOCE KRVI: Besplatan ulazak u Nacionalne parkove Crne Gore

B. DABIĆ

30. 01. 2022. u 12:31

BESPLATNE ulaznice u Nacionalne parkove za dobrovoljne davaoce krvi kao simboličan način zahvalnosti svakom čoveku koji dobrovoljno daje krv, a ozvaničnen je nakon što su memorandum o saradnji potpisali direktorica Zavoda za transfuziju krvi dr Tamara Šćepanović i direktor Nacionalnih parkova Crne Gore Aleksandar Bulatović, krajem januara.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА ДОБРОВОЉНЕ ДАВАОЦЕ КРВИ: Бесплатан улазак у Националне паркове Црне Горе

Foto: B. Dabić

- Svi dobrovoljni davaoci, koji krv budu donirali u narednom periodu, imaće mogućnost izbora besplatne ulaznice za jedan od pet nacionalnih parkova, kao mali znak pažnje za humano delo, kazala je dr Šćepanović i dodala:

- Ovim humanim gestom Zavodu će biti omogućeno da na jedan lep i simboličan način iskažemo zahvalnost svima koji dobrovoljno daruju krv.

-Pozivam i ostale institucije i društvenoodgovorne kompanije da slede primer NPCG i zajednički utičemo na podizanju svesti o značaju dobrovoljnog davalaštva krvi, odnosno o tome koliko je važno da imamo dovoljne zalihe krvi u svakom trenutku, poručila je Šćepanović.

Direktor Nacionalnih parkova Crne Gore kazao je da je saradnja između ove dve institucije postala tradicija i ukazao na značaj promocije zdravih stilova života i boravka u prirodi.

- NPCG nastaviće da budu partner Zavodu i na drugim sličnim projektima, poručio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista