LIDERI DF-A RAZGOVARALI SA ABAZOVIĆEM: Poštovati izbornu volju

V. K.

25. 01. 2022. u 22:08

LIDERI Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević zatražili su od predsednika GP URA Dritana Abazovića da poštuje izbornu volju iskazanu na parlamentarnim izborima 30. avgusta 2020. i da se samo u okviru aktuelne parlamentarne većine može tražiti novo održivo rešenje, saopštio je Demokratski front.

ЛИДЕРИ ДФ-А РАЗГОВАРАЛИ СА АБАЗОВИЋЕМ: Поштовати изборну вољу

Foto: Fejsbuk

Podsećaju da su Mandić i Knežević razgovarali su sa Abazovićem i još jednom mu saopštili jasne poruke o izlasku iz aktuelne krize i njihov nepromenjen stav da će glasati za njegovu smenu u Skupštini koju je inicirao Zdravko Krivokapić. Oni su obavestili vicepremijera Abazovića da je njima i koaliciji "Za budućnost Crne Gore" neprihvatljiv bilo kakav dogovor i saradnja sa DPS-om.

-Mislimo da treba da bude stav i koalicije "Crno na bijelo"", navodi se u saopštenju.

Abazović je, kako se ističe u saopštenju, čelnicima DF-a rekao da je postojeće stanje u aktuelnoj Vladi neodrživo i da će ova Vlada biti smenjena i da ima puno razumevanje za stav DF-a, koji će glasati za njegovo razrešenje.

-Ali i da Abazović želi da nastavi razgovore tražeći najbolja rešenja za izbor nove Vlade, prevashodno u okviru postojeće parlamentarne većine, i da će uraditi sve što je u njegovoj moći da dogovora dođe, zaključuje se u saopštenju DF-a.

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

DONACIJE DONELE MEDALJE: Specijalno državno tužilaštvo CG počelo da ispituje transfere bivšeg ministra odbrane