MEDOJEVIĆ PRIHVATIO POZIV NA TV DUEL: Čeka se odgovor ministra

Novosti online

26. 11. 2021. u 23:47

PREDSEDNIK Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević prihvatio je poziv na TV duel sa ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem.

МЕДОЈЕВИЋ ПРИХВАТИО ПОЗИВ НА ТВ ДУЕЛ: Чека се одговор министра

Foto: Printskrin A1TV

- Verujemo da će i Singapurčanin prihvatiti poziv, jer nema od čega da se plaši Lider PZP-a i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević prihvatio je poziv glavne i odgovorne urednice TV Adria i autorke emisije ,,Pres Plus” Rajke Raičević da ukrsti argumente sa aktuelnim ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem na temu tzv. Maršalovog plana i programa ,,Evropa sad” - navodi se u saopštenju PZP-a.

Kako navode iz ove partije, prvi čovek PZP-a se raduje emisiji i nada se da će i aktuelni ministar takođe prihvatiti poziv da u, uživo prenošenoj, tv debati izađe na crtu gospodinu Medojeviću, a sve u cilju transparentnosti kako bi javnost mogla da izvuče tačne i precizne podatke koje, za sada, gospodin Spajić krije „kao zmija noge”.

- Lider PZP-a smatra da nema bolje prilike od TV debate da ministar Spajić predstavi Maršalov plan a da zauzvrat čuje kontrastav jednog od lidera DF-a pa da nakon emisije građani izvuku pouke i ocene nastup i stavove učesnika gore pomenute emisije - zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)