MIRIJEVO NA METI LOPOVA - ČUVAJTE SE: "Jutros mi jedan s kapuljačom bio na vratima, kucao i sakrio se uza zid!" (FOTO)

Novosti online

06. 03. 2021. u 13:57

МИРИЈЕВО НА МЕТИ ЛОПОВА - ЧУВАЈТЕ СЕ: Јутрос ми један с капуљачом био на вратима, куцао и сакрио се уза зид! (ФОТО)

Foto: Depositphotos

STANOVNICI naselja Mirijevo u Beogradu sve češće se žale da su žrtve provale i krađe. Na društvenim mrežama dele iskustva i pokušavaju da nađu najbolje rešenje za ovaj problem.

- Komšije da li se nekom dešavalo u skorije vreme da lopov hoće da uđe u stan? Meni jutros oko 10 sati bio lopov na vratima, kucao i sakrio se uza zid da se ne vidi i stavio kapuljaču i nije hteo da se predstavi niti odazove nego kad je moja svekrva rekla da će da zove policiju on je pobegao. Ulica LJubiše Miodragovića ili ti sad novo Terzija. Uopšte mi nije svejedno - napisala je jedna korisnica društvene mreže Fejsbuk u grupi Mirijevo.

Foto: Printskrin

 

- Meni, pre neko veče oko jedan sat uhvatio se za kvaku. Kad sam dotrčala da vidim ko je čulo se da neko puzi ali se nije videlo. Svetlo je bilo upaljeno u hodniku - napisala je još jedna sugrađanka.

Foto: Printskrin

 

- Meni su obili stan dok sam spavao, kad su videli ključ u bravi, pobegli - glasi još jedan od komentara.

Jedna od njih je takođe imala iskustvo sa lopovima, ali je spasao pas.

- Kod nas je pre neku godinu lik otvorio vrata od stana i naleteo na našeg psa. Počeo da beži, a bas ga juri. Pas se vatio posle 15 minuta sa delom rukava u ustima. Više se nije desilo da je neko pomislio da uđe nepozvan u stan - opisala je svoje iskustvo sa lopovima još jedna članica grupe Mirijevo.

Foto: Printskrin

 

Među komentarima našao se i jedan koji se posebno izdvojio.

- Ako bi ponovio ja bih ćurala i pustila da vidim šta će, ali bih spremila oklagiju i razvalila ga po leđima i nogama da ne beži dok dođe policija. Ali sumnjam da se vraća na isto mesto - napisala je još jedna stanovnica Mirijeva.

Foto: Printskrin

Sudeći po komentarima izgleda da su pokušaji krađe sve češća pojava u Mirijevu. Stanovnici ovog naselja u jednom se slažu sigurno, a to je da uvek i pre svega treba zaključati vrata.

Podsetimo, vlasnik kuće u Mirijevu prijavio je pre dva dana nešto posle 20 sati da mu se lopovi nalaze u kući. Policija je na licu mesta uhvatila i privela 23-trogodišnjeg muškarca koji je iz kuće na navedenoj adresi pokušao da ukrade više komada raznog alata.

Međutim, on je kasnije ponovi krivično delo, pokušao da opljačka i prodavnicu, te je ponovo priveden.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)