DEO ZEMUNA BEZ VODE U UTORAK: Pomereni radovi na vodovodnoj mreži u Batajnici, Šangaju, Ekonomiji

B.B.

30. 07. 2023. u 19:41

PLANIRANI radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, najavljeni za sutra, pomereni su za utorak 1. avgust, u periodu od 06 do 24 sata.

ДЕО ЗЕМУНА БЕЗ ВОДЕ У УТОРАК: Померени радови на водоводној мрежи у Батајници, Шангају, Економији

Foto: I. M./GU Vlasotince

Kako je prethodno najavljeno, bez vode će ostati potrošači u naseljima - Batajnica, "Ekonomija", Belarička ulica i Šangaj.Umanjen pritisak i povremene prekide u snabdevanju vodom, u navedenom periodu, osetiće i potrošači u naseljima - Busije,Dobanovci i Ugrinovci.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz JKP Vodovod i kanlaizacija" se izvinjavaju potrošačima zbog ove izmene i mole ih da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu