FESTIVAL PASA SVIH RASA: Manifestacija na Kalemegdanskoj tvrđavi

T.N.

15. 06. 2023. u 10:32

FESTIVAL pod nazivom "Ulični psi, festival pasa svih rasa" održaće se na Kalemegdanu u periodu od petka, 16. juna, do nedelje, 18. juna.

ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА: Манифестација на Калемегданској тврђави

FOTO: Novosti

Cilj festivala je da posetiocima ukažu na značaj udomljavanja životinja. - Zabavni, ali edukativni festival, biće još većeg obima nego ranije i biće više sadržaja. Prošle godine udomljeno je 20 kuca i 4 mace, a kroz festival je prošlo više od 20.000 posetilaca, vlasnika ili ljubitelja pasa - kažu organizatori.

Planiran je raznovrstan sadržaj kao što su radionice, poligoni za ljubimce, mnogobrojni izazovi i edukativna predavanja. - Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet šopovi, veterinari, prihvatilišta, dreseri, dizajneri i frizeri, ali i poslastičarnice za pse - navodi se u saopštenju. Svi posetioci biće u prilici da saznaju kako psi utiču na razvoj deteta.

JKP "Veterina Beograd" učestvovaće na ovoj manifestaciji i zajedno sa psima iz gradskih prihvatilišta promovisaće usvajanje napuštenih pasa.

Svečano otvaranje festivala zakazano je za petak, 16. juna od 12 časova, a traje do 20 časova. Za vikend manifestacija traje od 10 do 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)