POTPREDSEDNIK fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić optužio je Marka Antića, sina trenera Dinama Dragana Antića Recka, da je njega i njegove prijatelje napao fizički i verbalno u jednom restoranu u Vranju. Incident se desio u sredu, pred utakmicu četvrtfinala Kupa između Radnika i Partizana.

- Istina je, bili smo napadnuti u sredu u Vranju - potvrdio je Vuletić za "Novosti". - Išli smo da posetimo Kopnenu vojsku, gde smo položili cveće, na večnu vatru svim poginulim vojnicima Srbije. Otišli smo na ručak i sa nama su bili još neki ljudi iz protokola. Nakon posete, protokol je predvideo ručak u obližnjem restoranu. Pred kraj ručka, pet osoba je prišlo našem stolu i započelo salvu uvreda i pretnji. Pored mene su bili predstavnici Vojske Srbije, Milorad Nikolić, zamenik generalnog direktora FKP, i sudija Osnovnog suda u Vranju. Prevashodno su se obraćali meni i isticali svoju povezanost sa lokalnim klubom Dinamom, pa su u jednom momentu nasrnuli na mene i delegaciju zahtevajući da napustimo restoran i Vranje.

Iako je bila neprijatna i mučna atmosfera, Vuletić dodaje da su veći incident sprečili pripadnici MUP, koji su brzo reagovali. Ubrzo se saznalo ko stoji iza napada.

- Pribrani i potpuno svesni situacije, nismo reagovali, već smo odmah pozvali pripadnike MUP, koji su se brzo odazvali. Pripadnici protokola su zaključili da je napadače predvodio sin Dragana Antića Recka, a u toj ekipi bilo je lica koja su već pravosnažno osuđivani.

Vuletić je imao šta i da poruči napadačima, kao i Draganu Antići.

- Moja poruka je da me nasilje neće sprečiti da govorim o nepočinstvima u srpskom fudbalu, koja u velikoj meri reprezentuje ovaj klub, čiji je predsednik osumnjičen za kladioničarsko nameštanje rezultata fudbalskih utakmica u Nemačkoj, a koji je Zvezdi poručivao da čuva svoj tim za Suduvu pred utakmicu Zvezda -Dinamo, i čiji je klub bio predmet istrage Etičke komisije FSS na osnovu prijave UEFA, a čiji predsednik vrši nasilje nad igračima ovog kluba u svlačionici. Na nasilje odgovaram Njegoševim rečima: "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka", a posle ovoga: Vranje je celo - crno-belo!