LEKARI U BOLONjI VERUJU U SINIŠU: Pobediće i ovu bolest!

Novosti online

13. 07. 2019. u 17:06

ЛЕКАРИ У БОЛОЊИ ВЕРУЈУ У СИНИШУ: Победиће и ову болест!

Siniša Mihajlović Foto: EPA

Tretmani su efektni i ovo je bolest koja može da se pobedi, čak i u kraćem vremenskom roku - poručili su iz italijanskog kluba

Crne slutnje su se, nažalost, obistinile. Siniša Mihajlović boluje od leukemije. Srpski stručnjak je to potvrdio na konferenciji za štampu, a lekari u Bolonji su nešto više o tome pričali.


- Bolest se pojavila dan pred početak treninga za narednu sezonu. U pitanju je akutna leukemija. Siniša je već govorio o tome, ali pre 20 godina ne bi moglo da se priča o borbi sa ovom bolešću. Danas je drugačije. Imamo način da je u potpunosti izlečimo. Govorimo o treneru, o čoveku koji trenira i radi. Neće biti stalno uz ekipu, provodiće dosta vremena u bolnici na tretmanima, već od utorka. Tretmani su efektni, deluju i ovo je bolest koja može da se pobedi, čak i u kraćem vremenskom roku - poručili su klupski lekari.


PROČITAJTE JOŠ:MIHAJLOVIĆ BOLUJE OD LEUKEMIJE: Plakao sam danima, ali ću dobiti i ovu bitku!


Na konstataciju lekara da Mihajlović nije imao simptome i da se osećao dobro se umešao Siniša sa rečenicom “Besan sam”.


- E, to je dobro. Taj bes će ti pomoći da napadneš bolest od samog početka. Lagalismo ga da je imao temperaturu, želeli smo da je samo temperatura. Tražili smo oštećenje mišića ili neku bol kuka ili bilo šta što bi mogl oda se dogodi posle višemesenog treniranja. Testovi nisu pokazali ništa od toga, već problem sa koštanom srži koja mora dodatno da se istraži. Pronašli smo ono što smo pronašli i osim toga, Siniša je u potpunosti zdrav.


Ubeđeni su da će se srpski stručnjak izboriti sa ovim problemom.


- Sve ovo su dobri znaci pred početak borbe. Ponavljamo, biće u bolnici od utorka i biće u dobrim rukama. Biće u mogućnost ida nastavi sa svojim poslom kao što i namerava. On ne može da živi bez rada sa igračima i objašnjavanja kako su se loše postavili na terenu.


PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE DEČKO MIHINE ĆERKE: Ja sam ratnik, obrisaću ti suze (FOTO)

Kada je u pitanju neki vremenski rok za lečenje dali su dodatno pojašnjenje.


- Ne možemo to da kažemo tačno. Sada znamo dijagnozu, ali ne znamo sve detalje, tako da dok ne budemo sve to rešili ne možemo da govorimo o trajanju lečenja. Poznajemo Sinišu više od 10 godina i mogu da kažem da će se vratiti jači i mentalno i fizički. On je kao tenk - poručili su lekari Bolonje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Zvezda i to CRVENA

13.07.2019. 17:35

Mihajlović u sredinu... Ostalo je istorija.. Zbog te njegove u sredinu i onog slobodnjaka.. Milioni kojima je crveno bela boja u srcu su zauvek ostali ponosni i srećni.. Želimo ti da odigraš ovo sa istim žarom kao što si igrao onu noć u Beogradu.. i naravno pobediš.. živeo Miha

deki sd

13.07.2019. 18:55

Partizan i to crno -beli @-a ja mu kao porodicnom coveku i velikom sportsmenu zelim brz oporavak i nastavak trenerske karijere .