Goca Šaulić kupila luks stan na Dedinju: Seli se blizu porodične kuće, a evo KOLIKO košta nova nekretnina

Novosti Online

06. 03. 2020. u 21:55

Гоца Шаулић купила лукс стан на Дедињу: Сели се близу породичне куће, а ево КОЛИКО кошта нова некретнина
Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić pre nekoliko meseci iznajmila je kuću na Dedinju ambasadi jedne arapske zemlje
Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić pre nekoliko meseci iznajmila je kuću na Dedinju ambasadi jedne arapske zemlje, kojoj nije bio nikakav problem da izdvoji pozamašnu sumu za smeštaj svog diplomate.

Kako se pisalo, Goca za mesečnu rentu porodičnog doma uzima čak pet hiljada evra.

Šabanova udovica odlučila je da se iz porodične vile preseli u raskošan, prostran stan koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće - na Dedinju. Goca je za luks stan u novoizgrađenoj zgradi iskeširala 450.000 evra.

- Goca je nedavno pazarila luks stan u novoizgrađenoj zgradi na Dedinju. Stan ima oko 150 kvadrata, a kvadrat u toj zgradi košta 3.000 evra. Goca je iskeširala za ovu luksuznu nekretninu oko 450.000 evra. Jednostavno se oduševila tom zgradom koja je na veoma dobroj lokaciji, a dodatno joj je značilo što je zgrada u neposrednoj blizini njihove vile. Goca je tu našla svoj mir i oseća se kao da tu živi godinama. U stanu živi sama, ali je često posećuju sin i ćerke - rekao je dobro obavešteni izvor.

Inače, vrednost vile Šaulićevih na Dedinju procenjuje se na oko 1.000.000 evra. Kuća je relativno nova, a poseduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum, kao i veliko dvorište. Pre izgradnje ove vile, Šaulići su živeli u kući koju su pazarili od Titove unuke Zlatice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

običan građanin

06.03.2020. 22:27

Saudijskoj Arabiji je iznajmila i oni hoće harem da naprave tamo.

Zoran

06.03.2020. 23:23

Ne znam sto toliko negativnih komentara. Pa to ste sve vi platili. Nisu oni ni ukrali ni oteli.

Slobodan

07.03.2020. 08:10

@Zoran - Pa zasto onda nije sama platila da joj dovezu pokojnog muza iz Nemacke,nego je platila vlada Srbije(citaj narod). Niko se iz porodice Saulic nije tome protivio. Mooorreee.

Mirjana

07.03.2020. 16:01

po čemu je ovo važna VEST?Može i mauzolej da kupi ili će ga sagraditi?