ILDA ŠAULIĆ PRVI PUT NASTUPILA POSLE SMRTI OCA: Moj Šaban me gleda sa neba

V. N.

11. 06. 2019. u 19:53

ИЛДА ШАУЛИЋ ПРВИ ПУТ НАСТУПИЛА ПОСЛЕ СМРТИ ОЦА: Мој Шабан ме гледа са неба

Foto ATA Images

Plavokosa pevačica je, u pratnji supruga Bojana, na nastup došla u elegantnoj, tirkiznoj haljini, sa prebačenom ešarpom preko ramena

FOLKERKA Ilda Šaulić je u ponedeljak, na splavu "River", po prvi put nastupila u Beogradu posle tragične pogibije oca Šabana, u februaru u Nemačkoj. Plavokosa pevačica je, u pratnji supruga Bojana, na nastup došla u elegantnoj, tirkiznoj haljini, sa prebačenom ešarpom preko ramena. Takav imidž je potpuno u skladu sa njenim odmerenim ponašanjem i izgledom od trenutka kad se pojavila na estradi.


Pevačica je za Pink.rs, pre nego što je zapevala, otkrila da je ovaj nastup posvetila pokojnom Šabanu.


Pročitajte još - PRIJATELjI ZABRINUTI: Ilda Šaulić satima sedi u kući i plače


- Moj otac me gleda sa neba, sigurna sam u to. Život ide dalje - dodala je Ilda, koju su, ovom prilikom, podržali Marina Visković, Jovana Pajić, bivši učesnik "Zadruge" Pavle Jovanović...


Ildin povratak na scenu obradovao je mnoge njene obožavaoce i ljubitelje noćnog provoda, što se odmah osetilo uz prve taktove njenih pesama.


Foto ATA Images

Šaulićeva je, uz svoje hitove, izvela, između ostalog, i jednu od najpoznatijih pesama Dragane Mirković, "Jeleni košute ljube". Pažljivo je Ilda odabrala tu numeru, ako se prisetimo refrena "Tužna su zelena polja, tužni su izvori, jeleni košute ljube, a gde si sada ti".

Jovana Pajić, Marina Visković/ Foto ATA Images


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije