GORAN RAKIĆ SA NIKOLOM ORLANDOM: Sastanak sa italijanskim diplomatom u Prištini

D.Z.

01. 04. 2021. u 19:41

MINISTAR za zajednice i povratak Goran Rakić sastao se danas sa ambasadorom Italije na Kosovu Nikolom Orlandom. Zvaničnici su tokom susreta razgovarali na teme trenutne političke situcije na KiM, procesu povratka i pandemiji Kovid-19.

ГОРАН РАКИЋ СА НИКОЛОМ ОРЛАНДОМ: Састанак са италијанским дипломатом у Приштини

Foto: D.Z.

Kada je u pitanju povratak raseljenih, ministar Rakić je ambasadoru Orlandu preneo da će Ministarstvo za zajednice i povratak uložiti maksimalne napore da u procesu koji je zbog različitih problema poslednjih godina u stagnaciji, dođe do pozitivnijih promena.

Razgovarajući na temu pandemije Kovid 19 dvojica zvaničnika su se saglasili da je potrebna maksimalna odgovornost svakog pojedinca i apsolutno praćenje preporuka struke kako bi u budućem periodu Kosovo bilo u povoljnijoj epidemiološkoj situaciji.Inače, sastanak sa italijanskim diplomatom je prvi zvanični susret ministra Rakića od preuzimanja dužnosti ministra za zajednice i povratak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MLATI ČOVEK PRAZNU SLAMU I NE PRESTAJE Brnabićeva odgovorila Georgievu: Retko kad sam videla da neko toliko uživa u uzaludnosti (FOTO)