NASTAVAK DIJALOGA I POŠTOVANJE REZULTATA IZBORA: Predstavnici Srpske liste razgovarali sa zvaničnicima SAD

D. Z.

12. 03. 2021. u 00:30

PREDSTAVNICI Srpske liste, predsednik Goran Rakić i potpredsednici Dalibor Jevtić i Igor Simić održali su danas onlajn sastanak sa visokim zvaničnikom SAD za Balkan Metjuom Palmerom i ambasadorom SAD u Prištini Filipom Kosnetom.

НАСТАВАК ДИЈАЛОГА И ПОШТОВАЊЕ РЕЗУЛТАТА ИЗБОРА: Представници Српске листе разговарали са званичницима САД

Foto: Printskrin

Tom prilikom predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je da očekuje da će stranke u Prištini poštovati rezultat Srpske liste. jer je to, kako je istakao, poštovanje srpskog naroda.

Predsednik Rakić je takođe naglasio da je za srpski narod od vitalnog interesa da se što pre nastavi dijalog Beograda i Prištine, i primene postignuti sporazumi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!