VUČIĆ HOĆE NA POLIGRAF, ĐILAS ODBIO: Izvikao se na novinare i pobegao

Novosti online

18. 03. 2021. u 21:36

PREDSEDNIK Vučić je tokom svog gostovanja rekao kako bi u svakom momentu išao na poligraf

ВУЧИЋ ХОЋЕ НА ПОЛИГРАФ, ЂИЛАС ОДБИО: Извикао се на новинаре и побегао

Foto: Printskrin

- Rekli su mi da se "Mauricijus" pojavio zbog "Jovanjice". Ovaj slučaj pokrenut je pre godinu i 4 meseca i tek sada govore da nešto krijemo, a izgubili su prve sudske postupke, dokazalo se da su lagali i kažem da ću da idem na poligraf koji otkriva mnogo u moralnom smislu. Spreman sam na poligraf za Jovanjicu, za Olivera Ivanovića, za Vladimira Cvijana... Ovaj jedan neće na poligraf za Mauricijus, onaj neće da odgovori da li zna nešto o pripremi atentata na predsednika, onaj treći neće da odgovara da li je spavao sa dečacima- rekao je predsednik Vučić za RTS.

Podsetimo, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas održao je danas konferenciju za novinare kako bi opravdao sebe i sakrio svoje račune na Mauricijusu. Međutim, on je ponovio nemušte tvrdnje da nema firme i račune na pomenutoj destinaciji, iako ga dokumeti, koji su objavljeni, crno na belo, demantuju.

Na današnjoj konferenciji za novinare koju je održao lider Stanke slobode i pravde Dragan Đilas odbio je mogućnost da na poligrafu odgovori na dokaze da ima milionske račune na Mauricijusu i u Švajcarskoj.

Đilas je zamerio što pitanja postavljaju novinari koji se ne nalaze pod njegovom uređivačkom politikom, međutim, niko od medija koja se nalaze pod njegovom kontrolom nije ni pokušao išta da pita.

Revoltiran, lider Stranke slobode i pravde je izvređao novinare, pretio im, pomenuo predsednika Aleksandra Vučića, zapretio i njemu, pa pobegao iz sale za konferencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a