"VIŠE SU IM NOVCA DALI NEGO BILO KADA U PROŠLOSTI" Vučićeva moćna poruka - Mnogo novca je uloženo da bi ova zemlja bila srušena, ne damo!

Novosti onlajn

28. 05. 2024. u 19:01

IZBORNA lista lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ organizuje miting u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

ВИШЕ СУ ИМ НОВЦА ДАЛИ НЕГО БИЛО КАДА У ПРОШЛОСТИ Вучићева моћна порука -  Много новца је уложено да би ова земља била срушена, не дамо!

Foto: Tanjug

Poslednji se na mitingu obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je istakao koliko je novaca sa strane uloženo da se naša zemlja uništi. 

- Za razliku od onih koji svakoga dana govore "pa zašto idemo na izbore, izgubićemo izbore", ja ne znam ko će da pobedi dok izborni dan ne prođe, ali znam jednu stvar. Znam koliko je važno da na izbore izađete, znam koliko je važno da ne pomislite da su izbori završeni pre izbora. Nisu! Svim trikovima su se služili. Više su im novca dali nego bilo kada u prošlosti! Svaki podatak imamo. Mnogo novca je uloženo da bi ova zemlja bila srušena, a naše je da im kažemo - ne damo, nemamo rezervnu otadžbinu i nećemo je dati onima kojima ta zemlja ništa ne znači! - poručio je predsednik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)