POKUŠAVAJU DA ME KRIMINALIZUJU: Vučić o napadima opozicije

Милица Шкорић
Milica Škorić

06. 04. 2024. u 21:31

PREDSEDNIK Vučić govorio je na Informer TV o napadima opozicije, a zatim podsetio na pokušaje njegove dehumanizacije.

ПОКУШАВАЈУ ДА МЕ КРИМИНАЛИЗУЈУ: Вучић о нападима опозиције

Foto: Printskrin Informer TV

Govoreći o napadima Đilasove opozicije zbog toga što je on objavio da je pronađeno telo male Danke, Vučić podseća da su ga napadali da zajedno sa bratom proizvodio drogu na Jovanjici. Podsetio je na pokušaje njegove dehumanizacije.

- Tri godine ste pričali da sam pravio drogu u Jovanjici. To vam kažem zato što ćemo doći do nekih drugih tema, o svemu što su pisali neki drugi mediji. Oko Skaj komunikacije. A koga to briga. Kada krenete u fazu nečije kriminalizacije i dehumanizacije, krećete od toga da mu otac nije otac. Slušali smo da mi je majka žena lakog morala, da me je rodila sa Albancem. Pa onda onaj najpokvareniji naslov jednog medija, kada su objavili sliku Fahri Muslijua. To je jedan pristojan čovek, iako imamo različite stavove. Kažu, a ovo je čovek za kog Vučić tvrdi da mu nije otac. Ima li pokvarenijeg naslova od tog - rekao je on.

Dodaje da ga sada optužuju zato što ga je Gašić obavestio da je mala Danka ubijena.

- Ja sam to saopštio u dve reči, i naložio policiji da nastavi rad. Ne zaboravite, imali ste čitavu hajku koju su proizveli jedan advokat, novinar i policajac. Oko toga ko je Oskar. Oni kažu da su 99 odsto sigurni da sam to ja, ali ima delova gde se priča i o Oskaru, i o Vučiću. Dok danas nismo videli kako da naprave atmosferu u Srbiji, kako da organizuju navijače i novinare da sluše vlast - rekao je Vučić, komentarišući nova saznanja iz Skaj komunikacije kavačkog klana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (34)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)