HOĆE DA VRATE MARIONETSKU VLAST NA ČELO SRBIJE: Vučić objasnio na šta bi takva vlast sve pristala

Novosti online

02. 03. 2024. u 10:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji za novinare o pritiscima na našu zemlju, te objasnio da strane sile žele da na čelo naše zemlje dovedu marionetsku vlast.

ХОЋЕ ДА ВРАТЕ МАРИОНЕТСКУ ВЛАСТ НА ЧЕЛО СРБИЈЕ: Вучић објаснио на шта би таква власт све пристала

FOTO TANJUG/JADRANKA ILIĆ

- Videli ste da oni žele vraćanje marionetskog režima sa kojim bi upravljali kao sa pudlicama, lutkama u pozorištu kojima mogu da kažu bilo šta i koji će to da urade. Upravo ovako se ponašaju neki politički faktori politički faktori koje neki žele da vide na vlasti, upravo se ovako ponašaju - kaže Vučić i dodaje:

- Kada Ana Brnabić odgovori nekome od nemačkih zvaničnika, poštujući slobodu i suverenitet naše zemlje i bude potpuno u pravu, na ponos svakog građanina ove zemlje što Srbija sme i može tako da se ponaša, pojave se domaći političari koji kažu da je sramno takvo ponašanje i da je bolje da budemo ulizice. Bolje je da im se sakrijemo pod skute i ljubimo cipele. Imate sve, oni bi priznali Kosovo i to ne kriju, oni su za uvođenje sankcija Rusiji i protiv vitalne ekonomske saradnje sa Kinom i oni dobrovoljno sa oduševljenjem prihvataju da budu marionete i nečije lutke, ne bi li postali režim. Većinska Srbija i naš narod to ne prihvata i zato su pritisci sve veći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (46)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)