NAPAD NA PROSTORIJE SNS-A U RAKOVICI: Oglasio se Gradski odbor - "Dokaz su da pojedinci zatrovani mržnjom jedino znaju jezik nasilja" (FOTO)

Novosti onlajn

15. 04. 2022. u 11:20

STRANAČKE prostorije Srpske napredne stranke u Rakovici protekle noći bile su meta huliganskog napada.

НАПАД НА ПРОСТОРИЈЕ СНС-А У РАКОВИЦИ: Огласио се Градски одбор - Доказ су да појединци затровани мржњом једино знају језик насиља (ФОТО)

Foto: SNS

Ovim povodom oglasio se Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke :

"Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke obaveštava javnost da su stranačke prostorije u Rakovici tokom noći bile meta huligana.

Još jedan u nizu napad na prostorije Srpske napredne stranke dokaz su da pojedinci zatrovani mržnjom jedino znaju jezik nasilja i vandalizma. 

Foto: SNS

Usled frustracija što ih građani ne žele, Đilas i njegovi sledbenici pokazuju svoju nervozu i nemoć uništavanjem naših prostorija, čime potvrđuju da je jedini vid njihove političke borbe divljaštvo.

Foto: SNS

Pozivamo nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi, a poručujemo onima  koji znaju samo jezik uvreda, pretnji i nasilja, da ih se nismo uplašili i da Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić nastavljaju borbu za Beograd, Srbiju i sve građane, da nastavljaju da grade i razvijaju Srbiju za generacije koje dolaze" - navedeno je u saopštenju stranke. 

BONUS VIDEO: 

Napadnut poslanik SNS Bratislav Bata Jugović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!