PLAŠIM SE SVETSKOG SUKOBA! Vučić: Ako sačuvamo Srbiju niko neće moći da nas zaustavi

Novosti onlajn

07. 04. 2022. u 22:34

NA KRAJU gostovanja u večerašnjoj emisiji "Četvrtkom u 9" na RTS-u predsednik je govorio o svojim željama za budućnost.

ПЛАШИМ СЕ СВЕТСКОГ СУКОБА! Вучић: Ако сачувамо Србију нико неће моћи да нас заустави

Foto: Printskrin/ RTS

- Ja imam želju, rekao sam to jednom u vašoj emisiji, da me neće pobediti na izborima i da ću sam otići. Želeo bih da ostanem upamćen kao neko ko je sačuvao mir u turbulenstnom vremenu. Voleo bih da ostanem upamćen kao graditelj koji je zajedno sa mojim prijateljima izgradio mnogo pruga, auto-puteva, naučno-tehnoloških parkova. Da budemo zemlja za koju je potpuno jasno da je ubedljivo najsnažnija u rejonu Zapadnog Balkana, ali i da naše komšije jačaju. Imamo mali broj prijatelja koje moramo da čuvamo. Na svim izborima od 2014. godine predvodio sam svaku listu i svaku predsedničku utakmicu trčao sam pod svojim imenom. To će biti duže vreme na vlasti nego Milošević i Tadić i mnogo uspešnije vreme. Zato molim ljude da nas puste da se bavimo svojom mukom, da nas neko ne uči kako je veći rodoljub i da više voli ovu zemlju - naveo je Vučić. 

- Čuvaj Srbiju, ako to uspemo, Srbiju niko ne može da zaustavi. 

Kako kaže, mi ćemo za godinu i po dana ići brzim vozom do Subotice, a auto-putem do Crne Gore. 

Izjavio je da se plaši svetskog sukoba i podseća na američko naoružavanje Tajvana.

Napomenuo je i da misli da Zapad želi kraj Rusije, a ne Putina.

- Imam želju, a nisu želeli da me čuju, da ostanem upamćen kao neko ko je sačuvao mir i stabilnost u turbulentnom vremenu - kazao je on.

Kaže da bi mogao da napravi inauguraciju u Smederevu, u kući Miloša Obrenovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!