VISOKI DEČANI PODSETILI NA POSETU BAJDENA: Predsednik SAD poručio 2009. da je ovaj manastir simbol onoga što je potrebno Kosmetu

Tanjug

31. 10. 2021. u 19:32

MANASTIR Visoki Dečani podsetio je danas na posetu američkog predsednika Džozefa Bajdena 2009. godine, u vreme dok je bio potpredsednik SAD, ističući da njegove reči u knjizi utisaka predstavljaju svedočanstvo iskrenog poštovanja.

ВИСОКИ ДЕЧАНИ ПОДСЕТИЛИ НА ПОСЕТУ БАЈДЕНА: Председник САД поручио 2009. да је овај манастир симбол онога што је потребно Космету

Foto Tviter @DecaniMonastery

- Među brojnim međunarodnim posetiocima manastira Visoki Dečani bio je i aktuelni predsednik SAD Džo Bajden koji je posetio ovaj manastir 2009. godine. Njegove reči u našoj knjizi utisaka predstavljaju trajno svedočanstvo iskrenog poštovanja i daju nam snažan podsticaj, navedeno je na Tviter nalogu manastira Visoki Dečani.

Uz post je objavljena i fotografija Bajdenove poruke, u kojoj je pored ostalog napisao da mu je drago što ima priliku da poseti ovako lepo mesto, kao i da "ovaj manastir i bratsvo u njemu predstavljaju simbol onoga što je potrebno Kosovu".

Foto Tviter @DecaniMonastery

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere