PS: Dragan Đilas, Marinika Tepić i Vuk Jeremić imaju fotografije sa okorelim kriminalcima i dilerima (FOTO)

Novosti online

27. 08. 2021. u 21:38

POSLE kampanje protiv lidera PS Aleksandra Vulina oglasio se i PS.

ПС: Драган Ђилас, Мариника Тепић и Вук Јеремић имају фотографије са окорелим криминалцима и дилерима (ФОТО)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti::

Danima slušamo najbljutavije laži i uvrede o našem lideru Aleksandru Vulinu u tajkunskim i luksemburškim medijima i to samo zato što je Aleksandar Vulin jedan pristojan i kulturan čovek koji ne traži lične karte na uvid narodu koji ga zamoli da se fotografiše sa njim.  

Podsećamo javnost, ali i sve one koji su udarili na našeg predsednika da Dragan Đilas, Marinika Tepić i Vuk Jeremić imaju fotografije sa okorelim kriminalcima i dilerima, ali i vrlo blizak odnos sa njima. 

Šurak Dragana Đilasa je Milan Dabović koji je uhapšen sa tri kilograma čistog kokaina i koji služi zatvorsku kaznu od šest godina. Đilas ne samo da ima fotografije sa Dabovićem, nego mu je i nosio ručak u zatvor. 

Foto: PS

Na osnivanju odbora SSP-a u Kuršumliji pored Dragana Đilasa sedeo je veseo i nasmejan Milutin Bakić koji je hapšen jer je u kolima pokušao da prošvercuje veliku količinu marihuane, a pronađen mu je i pištolj. 

A, ima Đilas sliku i sa Vladom Japancem članom Zemunskog klana. Nekoliko sati posle sastanka sa Đilasom, Vlada Japanac je uhapšen na osnovu međunarodne poternice i to zbog izdržavanja zatvorske kazne od tri  godine zbog krivičnog dela iznude i godinu dana zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. 

Foto: PS

Ni njegov uposlenik Marinika Tepić ne zaostaje za svojim gazdom. 

U Pančevu je uhapšen bliski prijatelj i saradnik Marinike Tepić Novak Filipović, protiv koga je podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Filipović je uz Mariniku bio na mnogim tribinama i privatnim druženjima, a Marinika mu se odužila tako što mu je davala ogromne svote novca iz budžeta Vojvodine dok je bila pokrajinski sekretar za omladinu i sport. Po svedočenju Filipovića, Marinika je od njega tražila da iseli novinara iz Pančeva kako ne bi više pisao o njenim kriminalnim radnjama. Marinika sa Filipovićem ima i fotografije, ali i vrlo zanimljive prepiske. 

Foto: PS

Vuk Jeremić, takođe, ne zaostaje za Đilasom i Marinikom. Ima Jeremić kolekciju fotografija sa braćom Stevanom i Dušanom Jeremićem, osuđenim kriminalcima. 

Potpredsednik jednog od Jeremićevih odbora Aleksandar Radojičić sa kojim se Jeremić rado slika, hapšen je za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Pakovao je drogu u kinder jaja i prodavao je našoj deci.

Foto: PS

Nadamo se da će svi koji danima traže glavu Aleksandra Vulina, posle ovih podsećanja i priloženih fotografija zatražiti bar objašnjenje od Đilasa, Jeremića, Marinike i ostalih dosovaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri