Skandal u zgradi Osnovnog suda u Beranama. Muhamed Mede Ramusović (38) optužen za krivično delo nasilničko ponašanje i nanošenje teških povreda, pljunuo je oštećenu Jelenu Krstić (34), koju je krajem oktobra ove godine pretukao, ničim izazvan, na radnom mestu, nanevši joj teške povrede, potres mozga, doslokaciju vilice, rasekotine po usni, nagnječenja...

Pročitajte još: Majka pretučena na radnom mestu, mladići mirno posmatrali: Posle komentara krenulo pesničenje u Beranama


Skandalu su prisustvovali komandiri UIKS Bijelo Polje, koji su posle incidenta, brzo intervenisali i Ramusovića koji je na rukama imao lisice, brzo uveli u sudnicu.

- Zahtevam da se suđenje prekine, jer je mojoj klijentkinji ugrožena bezbednost i ti u zgradi Suda, kazao je pravni zastupnik Krstićke, advokat Srđan Lješković, zgranut kao i predstavnici Centra za ženska prava, koja prati suđenje, nečuvenim skandalom.

Pročitajte još: NAĐEN MU PIŠTOLj PA PUŠTEN, TUKAO PA PUŠTEN: Ko je Muhamed Mede Ramusović, koji je pretukao samohranu majku (FOTO)


-Nisam je pljunuo, samo sam kazao: puu, kazao je Ramusović, pred sudijom Dubarvskom Popović, koja ga je želela ispitati o detaljima incidenta.

- Sram te bilo, doviknuo je tada Ramusović Krstićki, koja se, kako je konstatovaao u zapisniku, tresla.